- Autor: katherina
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 16.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka pšeničná hladká | 500 |
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 250 |
Droždí | 40 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 150 |
Sůl | 5 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 5 |
Energetická hodnota celkem: 13685 kJ
Bílkoviny (g): 67,
Tuky (g): 159,
Sacharidy (g): 386,
SAFA (g): 19,
Cukry (g): 26,
Vláknina (g): 40,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 855 kJ
Bílkoviny (g): 4.2, Tuky (g): 9.9, Sacharidy (g): 24.1, SAFA (g): 1.2, Cukry (g): 1.6, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.