- Autor: katherina
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rajský protlak | 140 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 1000 |
Mouka pšeničná hladká | 40 |
Máslo čerstvé | 40 |
Cibule | 85 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 10 |
Sůl | 5 |
Energetická hodnota celkem: 2799 kJ
Bílkoviny (g): 11,
Tuky (g): 35,
Sacharidy (g): 78,
SAFA (g): 23,
Cukry (g): 34,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 700 kJ
Bílkoviny (g): 2.8, Tuky (g): 8.8, Sacharidy (g): 19.5, SAFA (g): 5.8, Cukry (g): 8.5, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.