- Autor: jirkovae
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí prsa bez kůže | 300 |
Žampiony | 100 |
Cibule | 50 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 20 |
Solamyl bramborový škrob | 10 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 2344 kJ
Bílkoviny (g): 72,
Tuky (g): 23,
Sacharidy (g): 16,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 8,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1172 kJ
Bílkoviny (g): 36, Tuky (g): 11.5, Sacharidy (g): 8, SAFA (g): 2, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Na oleji opeču naklepaná, osolená a opepřená kuřecí prsa bez kůže. Vyjmu je a na výpeku opeču cibuli , přidám pokrájené žampiony a po chvíli zaleju horkou vodou. Vložím zpět řízky a nechám dusit. Ke konci zahustím lžičkou škrobu a nechám odkryté zredukovat.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.