- Autor: aknelufo
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rýže natural (v suchém stavu) | 60 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 130 |
Jablka | 120 |
Máslo čerstvé | 15 |
Dochucovadla:
skořice,nekalorické sladidlo
Energetická hodnota celkem: 1858 kJ
Bílkoviny (g): 9,
Tuky (g): 15,
Sacharidy (g): 67,
SAFA (g): 10,
Cukry (g): 20,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Do zapékací mísy vložíme propláchnutou rýži a nakrájená jablka. Přidáme nekalorické sladidlo a vše zalijeme mlékem. Nahoru dáme kousek másla a zapečeme v troubě. Pečenou rýži podáváme sypanou skořicí.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.