- Autor: Zublinka72
- Doba přípravy (min.): 90
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřová kýta | 555 |
Zeleninová směs lečo mražené | 350 |
Lečo zeleninové sterilované | 330 |
Rýže dlouhozrnná (uvařená) | 700 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 20 |
Dochucovadla:
sůl,pepř,grilovací koření
Energetická hodnota celkem: 7968 kJ
Bílkoviny (g): 139,
Tuky (g): 59,
Sacharidy (g): 202,
SAFA (g): 20,
Cukry (g): 31,
Vláknina (g): 24,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 1992 kJ
Bílkoviny (g): 34.8, Tuky (g): 14.8, Sacharidy (g): 50.5, SAFA (g): 5, Cukry (g): 7.8, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 1.5
Postup přípravy
Na oleji zprudka zatáhneme plátky masa(osolené a opepřené).Připravíme si pekáček,vyložíme ho papírem na pečení a na něj vyskládáme zatáhnuté maso.Maso posypeme grilovacím kořením,rovnoměrně rozvrstvíme sterilované lečo i se šťávou!!Nakonec to zasypeme mraženou zeleninou a pečeme přikryté asi 70 minut na 160.Podáváme s vařenou rýží.Fantazii se meze nekladou,takže je možné přidat sýr nebo cokoliv jiného :-)
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.