- Autor: jirkovae
- Doba přípravy (min.): 90
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí stehno bez kůže | 400 |
Elinas Jogurt řeckého typu bílý | 150 |
Sójová omáčka | 5 |
Dochucovadla:
Sójová omáčka, sůl, pepř, mušk.květ
Energetická hodnota celkem: 2959 kJ
Bílkoviny (g): 85,
Tuky (g): 34,
Sacharidy (g): 9,
SAFA (g): 19,
Cukry (g): 8,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1480 kJ
Bílkoviny (g): 42.5, Tuky (g): 17, Sacharidy (g): 4.5, SAFA (g): 9.5, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Do řeckého jogurtu zamíchám 1lžíci sójové omáčky, sůl, pepř a mušk.květ. Porce kuřete bez kůže v této omáčce obalím a vložím do pekáčku s pokličkou. Hodinu dusím a pak ještě cca 20 minut dopékám odkryté.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.