- Autor: Ivanni
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 12.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka pšeničná polohrubá | 300 |
Máslo čerstvé | 120 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 170 |
Kypřící prášek do pečiva | 30 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 400 |
Tvaroh odtučněný průměr | 250 |
Jahody | 300 |
Kakao Holandské (v suchém stavu) | 20 |
Energetická hodnota celkem: 13384 kJ
Bílkoviny (g): 81,
Tuky (g): 112,
Sacharidy (g): 464,
SAFA (g): 74,
Cukry (g): 225,
Vláknina (g): 32,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1115 kJ
Bílkoviny (g): 6.8, Tuky (g): 9.3, Sacharidy (g): 38.7, SAFA (g): 6.2, Cukry (g): 18.8, Vláknina (g): 2.7, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.