TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

prevratený jablkový koláčik

Zpět
  • Autor: shipka45
  • Doba přípravy (min.): 45
  • Uživatelský recept
  • Porce: 16.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 3970 kJ

Bílkoviny (g): 46, Tuky (g): 37, Sacharidy (g): 105, SAFA (g): 10, Cukry (g): 49, Vláknina (g): 9, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 248 kJ

Bílkoviny (g): 2.9, Tuky (g): 2.3, Sacharidy (g): 6.6, SAFA (g): 0.6, Cukry (g): 3.1, Vláknina (g): 0.6, Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

žltky miešame so stéviou a postupne pridávame otruby s práškom do pečiva , vanilkovou príchuťou a vyšľahaný sneh z bielkov. Plech vyložíme papierom na pečenie na ktorý rozložíme jablka pokrájané na mesiačiky, posypeme škoricou a posekanými orechmi. Nato zalejeme cesto a dáme piecť do rúry vyhriatej na 200°C. Pečieme 15,20 minut. Vyberieme plech z rúru a s papierom kolač necháme vychladnuť a potom ho otočíme polejeme karobovou polevou. Necháme polevu stuhnuť a potom ho pkrájame na 4x4=16 ks, jeden ks má váhu 42,5g.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři