- Autor: Zlatko
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Houska vícezrnná | 241 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 800 |
Vejce celá průměr | 50 |
Jablka | 810 |
Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 30 |
Rozinky | 20 |
Vlašské ořechy | 30 |
Energetická hodnota celkem: 8041 kJ
Bílkoviny (g): 59,
Tuky (g): 47,
Sacharidy (g): 307,
SAFA (g): 15,
Cukry (g): 171,
Vláknina (g): 33,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 2010 kJ
Bílkoviny (g): 14.8, Tuky (g): 11.8, Sacharidy (g): 76.8, SAFA (g): 3.8, Cukry (g): 42.8, Vláknina (g): 8.3, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.