- Autor: yanek
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mrkev | 200 |
Celer bulva | 200 |
Smetana zakysaná 15% | 150 |
Majonéza (Spak) | 50 |
Jogurt bílý smetanový průměr | 150 |
Dochucovadla:
sůl, libeček, pepř
Energetická hodnota celkem: 3515 kJ
Bílkoviny (g): 16,
Tuky (g): 63,
Sacharidy (g): 53,
SAFA (g): 28,
Cukry (g): 37,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 586 kJ
Bílkoviny (g): 2.7, Tuky (g): 10.5, Sacharidy (g): 8.8, SAFA (g): 4.7, Cukry (g): 6.2, Vláknina (g): 1.7, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
200 g mrkve, 200 g celeru, 150 ml zakysané smetany, 50 ml majonézy, 100 g jogurtu
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.