- Autor: Nespokojenykralicek
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tuňák ve vlastní šťávě | 185 |
Sardelová pasta | 5 |
Tvaroh odtučněný průměr | 250 |
Cibule | 40 |
Hořčice plnotučná průměr | 15 |
Dochucovadla:
Sůl
Energetická hodnota celkem: 1664 kJ
Bílkoviny (g): 75,
Tuky (g): 5,
Sacharidy (g): 14,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 12,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 832 kJ
Bílkoviny (g): 37.5, Tuky (g): 2.5, Sacharidy (g): 7, SAFA (g): 1, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 2
Postup přípravy
Tuňákovou konzervu otevřeme, šťávu vylejeme. Nakrájíme cibuli na drobno. Do mísy dáme tvaroh, přidáme tuňáka, cibulku, hořčici a trochu sardelové pasty. Osolíme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.