- Autor: mojdulka
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr | 240 |
Paprika červená | 300 |
Klíčky fazole Mungo sterilované | 100 |
Houby čerstvé průměr | 100 |
Sójová omáčka | 30 |
olivový olej | 30 |
Rýže jasmínová (v suchém stavu) | 80 |
Dochucovadla:
sůl, chilli, pepř
Energetická hodnota celkem: 3291 kJ
Bílkoviny (g): 62,
Tuky (g): 43,
Sacharidy (g): 99,
SAFA (g): 21,
Cukry (g): 24,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 823 kJ
Bílkoviny (g): 15.5, Tuky (g): 10.8, Sacharidy (g): 24.8, SAFA (g): 5.3, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Hovězí maso nakrájíme na nudličky, zakapeme sójovou omáčkou. Na pánvi s nepřilnavým povrchem rozehřejeme olej a v něm zprudka opečeme maso. Jakmile se maso zatáhne, přidáme na nudličky nakrájenou papriku a orestujeme, pak přidáme předem namočené houby šitake a klíčky a vše ještě orestujeme společně s masem. Podáváme s rýží, kterou jsme předtím uvařili na skus.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.