- Autor: guttenovar
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rýže parboiled (v suchém stavu) | 45 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 300 |
Jablka | 150 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 20 |
Tvaroh odtučněný průměr | 25 |
Dochucovadla:
Cukr nebo med (cca 1 lžíce)
Energetická hodnota celkem: 1445 kJ
Bílkoviny (g): 6,
Tuky (g): 0,
Sacharidy (g): 78,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 37,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Propláchnutou rýži rozvaříme ve vodě i s nakrájeným jablkem. Pak osladíme a vyšleháme s tvarohem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.