- Autor: diblikova
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 100.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tvaroh odtučněný průměr | 500 |
Vejce celá průměr | 110 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 90 |
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 100 |
Mouka bezlepková | 150 |
Borůvky | 360 |
Kypřící prášek do pečiva | 12 |
Energetická hodnota celkem: 6930 kJ
Bílkoviny (g): 95,
Tuky (g): 20,
Sacharidy (g): 276,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 151,
Vláknina (g): 16,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 69 kJ
Bílkoviny (g): 1, Tuky (g): 0.2, Sacharidy (g): 2.8, SAFA (g): 0.1, Cukry (g): 1.5, Vláknina (g): 0.2, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Tvaroh + cukr + 2 vejce rozmícháme, přidáme mléko, bezlepkovou mouku a kypřící prášek, posypeme ovocem a pečeme 40 minut na 160 - 180 stupňů
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.