- Autor: shipka45
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Syr Pierko | 44 |
Bujón bohatý zeleninový Knorr (hotový výrobek) | 100 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 10 |
Treska | 400 |
Žampiony | 200 |
Dochucovadla:
soľ, korenie čierne, kurkuma, korenie na ryby
Energetická hodnota celkem: 2242 kJ
Bílkoviny (g): 91,
Tuky (g): 16,
Sacharidy (g): 7,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 3,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 561 kJ
Bílkoviny (g): 22.8, Tuky (g): 4, Sacharidy (g): 1.8, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 0.8, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 1
Postup přípravy
osolíme, okoreníme file tresky, vložíme do vymastenej misy, na každý kus naložíme pokrájané sampiňony, zasypeme postrúhaným syrom a zapečieme v rozohriatej rúre cca 1/2 hodiny
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.