- Autor: JarmilaCernakova
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Uzená kýta | 70 |
Křen | 4 |
Rajčata | 30 |
Salát hlávkový | 20 |
Eidam 20% | 15 |
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 15 |
Tvaroh odtučněný průměr | 50 |
Rohlík celozrnný průměr | 80 |
Dochucovadla:
sůl, čerstvý kopr
Energetická hodnota celkem: 1660 kJ
Bílkoviny (g): 28,
Tuky (g): 9,
Sacharidy (g): 49,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 7,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 3
Postup přípravy
Tvaroh vyšleháme s mlékem a ochutíme solí a jemně nastrouhaným čerstvým křenem. Bagetu rozkrojíme, namažeme křenovou pomazánkou, obložíme plátky najemno nakrájeného eidamu a plátkem šunky, ozdobíme hlávkovým salátem a plátky rajčat.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.