- Autor: JarmilaCernakova
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Pstruh | 170 |
Česnek | 5 |
Citrony | 30 |
Mouka pšeničná bílá | 5 |
Olej olivový | 5 |
Brambory rané | 120 |
Cibule | 20 |
Paprika červená | 50 |
Paprika žlutá | 50 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, bylinky 5g
Energetická hodnota celkem: 1722 kJ
Bílkoviny (g): 35,
Tuky (g): 14,
Sacharidy (g): 36,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 10,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Brambory uvaříme ve slupce, necháme vychladnout a oloupeme.Ryby omyjeme,osušíme,osolíme,opepříme a potřeme lisovaným česnekem.Do vnitřku ryb rozdělíme nakrájené bylinky,plátky citronu a porce obalíme v mouce. Na pánvi na rozehřátém oleji ryby z obou stran dostatečně opečeme - pečeme asi 10 minut - , vyndáme z pánve a uchováme v teple. Vařené brambory nakrájíme na čtvrtky, přidáme na kolečka krájenou cibuli, nudličky barevných paprik a vše opečeme na zbylém tuku z ryb.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.