- Autor: Boruv.ka
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Eidam 30% | 50 |
Květák | 500 |
Brokolice | 270 |
Mouka špaldová celozrnná | 77 |
Vejce celá průměr | 55 |
Bílek | 70 |
Šunka schwarzwaldská | 37 |
Dochucovadla:
sůl, kari
Energetická hodnota celkem: 3456 kJ
Bílkoviny (g): 61,
Tuky (g): 21,
Sacharidy (g): 98,
SAFA (g): 10,
Cukry (g): 25,
Vláknina (g): 26,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1728 kJ
Bílkoviny (g): 30.5, Tuky (g): 10.5, Sacharidy (g): 49, SAFA (g): 5, Cukry (g): 12.5, Vláknina (g): 13, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Veškeré váhy surovin dělám podle toho, co mám. Někdy může být větší poměr květáku, někdy brokolice, jak lednice vydá :-)) A nejlepší je péct je v troubě na pečícím papíře na 200°C a čas hlídám - dozlatova, aspoň nenasbíráte nechtěné tuky.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.