- Autor: Michaeladoubravska
- Uživatelský recept
- Porce: 127.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tvaroh tučný průměr | 500 |
Rohlík tukový průměr | 43 |
Vejce celá průměr | 55 |
Jablka | 250 |
Rozinky | 150 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 150 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 100 |
Máslo čerstvé | 50 |
Energetická hodnota celkem: 9772 kJ
Bílkoviny (g): 71,
Tuky (g): 100,
Sacharidy (g): 288,
SAFA (g): 65,
Cukry (g): 241,
Vláknina (g): 17,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 77 kJ
Bílkoviny (g): 0.6, Tuky (g): 0.8, Sacharidy (g): 2.3, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 1.9, Vláknina (g): 0.1, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.