- Autor: kvema
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Fenykl | 20 |
Rýžové nudle (v suchém stavu) | 30 |
rýžový papír | 50 |
Krůtí prsa bez kůže | 200 |
Vejce celá průměr | 55 |
Cuketa | 120 |
Cibulka jarní | 30 |
Celer bulva | 40 |
Kedlubna | 60 |
Mrkev | 40 |
Zázvor | 5 |
Zelí bílé hlávkové | 250 |
Koření průměr | 5 |
Dochucovadla:
Sůl,pepř,další koření na vlastním uvážení
Energetická hodnota celkem: 3045 kJ
Bílkoviny (g): 62,
Tuky (g): 8,
Sacharidy (g): 102,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 24,
Vláknina (g): 17,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1523 kJ
Bílkoviny (g): 31, Tuky (g): 4, Sacharidy (g): 51, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 12, Vláknina (g): 8.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Všechnu zeleninu nakrájíme na dlouhé nudličky ,přidáme spařené nakrájené nudle,vejce mleté maso okořeníme a promícháme rýžový papír namáčíme na něj dáme váleček směsi a zavineme.Můžeme smažit nebo upečeme v troubě .Konzumujeme se sojovou nebo sweit omáčkou.Maso může být i jiné to krůtí je moc libové.Zelí,mrkev je základ jinak můžeme zeleninu obměnovat dle toho co je k mání můžeme použít i různé výhonky či přidat houby šitaké,já na ně zapoměla.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.