- Autor: jirkovae
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Játra kuřecí | 400 |
Žampiony | 100 |
Cibule | 80 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 10 |
Energetická hodnota celkem: 2683 kJ
Bílkoviny (g): 75,
Tuky (g): 30,
Sacharidy (g): 15,
SAFA (g): 10,
Cukry (g): 6,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1342 kJ
Bílkoviny (g): 37.5, Tuky (g): 15, Sacharidy (g): 7.5, SAFA (g): 5, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
na cibulce podusím pokrájené žampiony a přidám kuřecí játra. podlévám horkou vodou, nakonec nechám zredukovat. okořením kari kořením, solí, kmínem a pepřem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.