- Autor: Mrketa
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 127.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rajský protlak | 200 |
Cibule | 50 |
Olej olivový | 5 |
Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 5 |
Dochucovadla:
sůl, cukr, česnek, bobkový list, citron, bazalka
Energetická hodnota celkem: 1285 kJ
Bílkoviny (g): 9,
Tuky (g): 7,
Sacharidy (g): 54,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 34,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 10 kJ
Bílkoviny (g): 0.1, Tuky (g): 0.1, Sacharidy (g): 0.4, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0.3, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0
Postup přípravy
na olivovém oleji necháme zesklovatět na drobno nakrájenou cibulku, přidáme česnek, rajčatový protlak, koření a necháme probublat. Podáváme s těstovinami
Komentáře je možné psát až po přihlášení.