- Autor: JarmilaCernakova
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Zelí bílé hlávkové | 100 |
Zelí červené hlávkové | 100 |
Paprika červená | 50 |
Pomeranče | 80 |
Mandarinky | 80 |
Citronová šťáva | 20 |
Mandle | 8 |
Krůtí prsa bez kůže | 90 |
Olej olivový | 3 |
Petržel - nať | 10 |
Dochucovadla:
sůl, mletý bílý pepř, nekalorické sladidlo
Energetická hodnota celkem: 1315 kJ
Bílkoviny (g): 27,
Tuky (g): 8,
Sacharidy (g): 35,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 23,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Zelí nakrájíme, promačkáme a osolíme, pokapeme citronovou šťávou. Pomeranč i mandarinku rozdělíme na dílky, přidáme k zelí, doplníme jemně sekanou petrželkou, nakrájenou paprikou a promícháme. Mandle nastrouháme a na sucho opražíme. Maso nakrájíme, mírně osolíme, opepříme a na teflonové pánvi potřené olejem opečeme dozlatova. salát osladíme, obložíme kousky masa a posypeme strouhanýmí mandlemi.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.