- Autor: danihelka
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Krupice pšeničná | 200 |
Cibule | 30 |
Květák | 700 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 15 |
Mouka pšeničná polohrubá | 50 |
Tekuté koření (Maggi) | 5 |
Bujón průměr (hotový) | 10 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 2500 |
Dochucovadla:
nasox, maggi, sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 4914 kJ
Bílkoviny (g): 28,
Tuky (g): 20,
Sacharidy (g): 224,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 27,
Vláknina (g): 40,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 614 kJ
Bílkoviny (g): 3.5, Tuky (g): 2.5, Sacharidy (g): 28, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 3.4, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Ovařit květák, rozebrat, vložit zpět do vody, dochutit pol. kořením, masoxem, osolit, přidat rozšlehaná vejce s lžící polohrubé mouky, provařit.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.