- Autor: Kraft
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 127.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hrách (v suchém stavu) | 195 |
Cibule | 3 |
Olej olivový | 1 |
Sůl | 1 |
Dochucovadla:
pepř, sůl, olivový olej, cibulka
Energetická hodnota celkem: 2773 kJ
Bílkoviny (g): 45,
Tuky (g): 3,
Sacharidy (g): 111,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 22,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 22 kJ
Bílkoviny (g): 0.4, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0.9, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0.2, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Namočíme hrách a poté ho uvaříme do měkka. Slijeme vodu a hrách rozmixujeme ručním mixérem. Do takto vzniklé hrachové kaše přidáme trochu soli, pepře, cibulky, tuku či olivového oleje, promícháme a teplé podáváme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.