- Autor: danihelka
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 9.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 30 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 20 |
Smetana ke šlehání 33% | 500 |
Citrony | 5 |
Dochucovadla:
Citron
Energetická hodnota celkem: 7488 kJ
Bílkoviny (g): 10,
Tuky (g): 165,
Sacharidy (g): 64,
SAFA (g): 112,
Cukry (g): 64,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 832 kJ
Bílkoviny (g): 1.1, Tuky (g): 18.3, Sacharidy (g): 7.1, SAFA (g): 12.4, Cukry (g): 7.1, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Do právě vroucí smetany přidáme cukr, 5 plátků želatiny namočené ve vodě, zamícháme, nalijeme do mističek a dáme chladit do lednice. Vyklopíme na talířek a polijeme rozmačkanými jahodami s kapkou citronu.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.