- Autor: Keksina
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Ďobáčky sójové (VegaVital) | 100 |
Kuřecí prsa bez kůže | 200 |
Okurka salátová | 400 |
Jogurt bílý nízkotučný průměr | 150 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, čerstvé bylinky (bazalka, rozmarýn, petržel....)
Energetická hodnota celkem: 2320 kJ
Bílkoviny (g): 73,
Tuky (g): 18,
Sacharidy (g): 29,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 20,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1160 kJ
Bílkoviny (g): 36.5, Tuky (g): 9, Sacharidy (g): 14.5, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 10, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Maso zprudka opečeme, když je měkké, přidáme k němu sojové ďobáčky a prohřejeme. Do mísy nakrájíme zeleninu, přidáme maso a bílý jogurt. Dochutíme podle fantazie a chuti.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.