- Autor: Zdenka31
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 12.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka špaldová celozrnná | 140 |
Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 20 |
Vejce celá průměr | 55 |
Tvaroh odtučněný průměr | 250 |
Rozinky | 10 |
Energetická hodnota celkem: 3739 kJ
Bílkoviny (g): 57,
Tuky (g): 10,
Sacharidy (g): 141,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 37,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 312 kJ
Bílkoviny (g): 4.8, Tuky (g): 0.8, Sacharidy (g): 11.8, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 3.1, Vláknina (g): 0.6, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.