- Autor: shipka45
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celá průměr | 120 |
Stevia | 15 |
Tvaroh polotučný průměr | 40 |
ovsené otruby | 30 |
Sušené nízkotučné mlieko SABI | 10 |
Pšeničné otruby | 10 |
Mléko kefírové 1,5 % tuku | 30 |
Goji-kustovnica čínska | 10 |
Škorica mletá | 5 |
Energetická hodnota celkem: 1850 kJ
Bílkoviny (g): 32,
Tuky (g): 18,
Sacharidy (g): 38,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 17,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 308 kJ
Bílkoviny (g): 5.3, Tuky (g): 3, Sacharidy (g): 6.3, SAFA (g): 1.2, Cukry (g): 2.8, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
vajcia rozbijeme a oddelí me bielka od žltkov. K bielkom dáme štipku soli s vyšľaháme z nich tuáhý sneh. K pielkom pridáme sladidlo a 2PL tvarohu, 2 ovs.otrúb, 1PL pšen.otrúb, 1 PL suš.nizkotuč.mlieka, 2PL kefíra. Všetko vymiešame do hladka a nakoniec pridáme 1PL prepláchnutých goji a 1čL škorice. Zľahka vmiešame vyšľahané bielky a cesto vložíme do slabo vymastenej muff.formy. Pečieme pri 180°C cca 25-30 minút
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.