- Autor: brozule
- Doba přípravy (min.): 25
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí stehno bez kůže | 222 |
Máslo se smetanovým zákysem | 4 |
Cibule | 44 |
Mrkev | 154 |
fazole | 400 |
koření-směs | 10 |
Energetická hodnota celkem: 3603 kJ
Bílkoviny (g): 75,
Tuky (g): 14,
Sacharidy (g): 86,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 33,
Vláknina (g): 30,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 901 kJ
Bílkoviny (g): 18.8, Tuky (g): 3.5, Sacharidy (g): 21.5, SAFA (g): 1.8, Cukry (g): 8.3, Vláknina (g): 7.5, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.