- Autor: guttenovar
- Doba přípravy (min.): 50
- Uživatelský recept
- Porce: 12.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Zázvor | 20 |
Jahody | 250 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 50 |
Vejce celá průměr | 110 |
Rama Creme Bonjour | 100 |
Mouka pšeničná hladká | 150 |
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 200 |
Dochucovadla:
Prášek do pečiva, sůl
Energetická hodnota celkem: 7169 kJ
Bílkoviny (g): 40,
Tuky (g): 86,
Sacharidy (g): 193,
SAFA (g): 41,
Cukry (g): 78,
Vláknina (g): 17,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 597 kJ
Bílkoviny (g): 3.3, Tuky (g): 7.2, Sacharidy (g): 16.1, SAFA (g): 3.4, Cukry (g): 6.5, Vláknina (g): 1.4, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.