- Autor: yfca5
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Med | 50 |
Sójová omáčka sladká | 10 |
Sójová omáčka | 10 |
Kuřecí prsa bez kůže | 150 |
Paprika červená | 200 |
Koření průměr | 5 |
Ananas | 100 |
Energetická hodnota celkem: 2079 kJ
Bílkoviny (g): 38,
Tuky (g): 2,
Sacharidy (g): 80,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 68,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Marináda na kuřecí maso: do misky dáme med (můžeme dát na chviličku do mikrovlnky aby byl med krásně tekutý) + sojovou omáčku, červenou papriku (případně další dochucovadla dle chuti) - marinádu ideálně ochutnáme a dochutíme) Kuřecí maso namarinujeme a dáme na den odležet do lednice v marinádě - doba odležení závisí na osobním uvážení může být i kratší. Zeleninu a ananas pokrájíme. Ananas přidáme na pečení k masu zeleninu opečeme zvlášť. Maso pečeme v pekáčku nebo v pečícím sáčku dle zkušeností s vlastní troubou. Pokud máme troubu s grilem dáme zeleninu pod gril můžeme ji dochutit solí kořením dle chuti. Jako přílohu můžeme použít vařenou rýži.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.