- Autor: pejska
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mléko polotučné průměr | 300 |
Treska filé | 100 |
Mouka pšeničná bílá průměr | 5 |
Těstoviny vařené - průměr | 100 |
Dochucovadla:
bobkový list, jalovec,pepř,sůl
Energetická hodnota celkem: 1541 kJ
Bílkoviny (g): 31,
Tuky (g): 8,
Sacharidy (g): 44,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 13,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Zmrzlé file dáme na pánvičku, přidáme bobkový list, 5 kuliček jalovce,5 kuliček pepře zalijeme 0,3 l mléka a dáme vařit. Když se file začíná rozpadat vyjmeme jej, mléko scedíme a zahustíme hladkou moukou. Podáváme s bramborem nebo těstovinou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.