- Autor: Sarka1958
- Doba přípravy (min.): 5
- Uživatelský recept
- Porce: 16.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka pšeničná polohrubá | 130 |
Reveň | 500 |
Mouka špaldová celozrnná | 130 |
Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 130 |
Vejce celá průměr | 165 |
Kypřící prášek do pečiva | 12 |
Smetana Pilos 10% | 300 |
Dochucovadla:
mletá vanilka
Energetická hodnota celkem: 9159 kJ
Bílkoviny (g): 65,
Tuky (g): 50,
Sacharidy (g): 361,
SAFA (g): 27,
Cukry (g): 159,
Vláknina (g): 26,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 572 kJ
Bílkoviny (g): 4.1, Tuky (g): 3.1, Sacharidy (g): 22.6, SAFA (g): 1.7, Cukry (g): 9.9, Vláknina (g): 1.6, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Všechny ingredience smíchat v jedné míse,nalít na plech vyložený pečícím papírem a poklást nakrájenou rebarborou. Pečeme v předehřáté troubě na 180°C asi 25 minut.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.
A 165 vejce - to je kolik, tři?
jinak vypadá moc dobře, už i ji píšu.:-)