- Autor: taketoki
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Okurka salátová | 350 |
Rajčata | 250 |
Ocet Balsamico | 10 |
Olej olivový | 20 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 150 |
Dochucovadla:
Sůl, oregano, tymián...
Energetická hodnota celkem: 1202 kJ
Bílkoviny (g): 6,
Tuky (g): 20,
Sacharidy (g): 23,
SAFA (g): 10,
Cukry (g): 14,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 601 kJ
Bílkoviny (g): 3, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 11.5, SAFA (g): 5, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
1 okurku a cca 3 rajčata pokrájím do mísy, posypu bylinkami a zakápnu olejem. Ve skleničce si rozmíchám ve vodě půl lžičky soli a 2 lžičky balsamika. Naleju do mísy, promíchám a dám odležet na chvilku do ledničky.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.