- Autor: Lucirak
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Paprika červená | 75 |
Cibule | 122 |
Mrkev | 131 |
Celer bulva | 132 |
Kuřecí prsa bez kůže | 102 |
Hovězí maso zadní průměr | 298 |
Fazole červené sterilované v mírně slaném nálevu | 255 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, nové koření
Energetická hodnota celkem: 3952 kJ
Bílkoviny (g): 107,
Tuky (g): 16,
Sacharidy (g): 80,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 36,
Vláknina (g): 26,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 988 kJ
Bílkoviny (g): 26.8, Tuky (g): 4, Sacharidy (g): 20, SAFA (g): 1.8, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 6.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Na rozpálený olej dáme cibulku maso. Po zatáhnutí masa zeleninu . Okořeníme a přilejeme 150 vody a dusíme do měkka. Nakonec přidáme fazolky s konzerv a vyvaříme vodu.Podáváme s rýží či s chlebem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.