- Autor: yanek
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Parmezán 25% | 150 |
Těstoviny (uvařené) | 450 |
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 400 |
Mouka pšeničná hladká | 40 |
Máslo čerstvé | 40 |
Cibule | 100 |
Rajčata konzervovaná | 400 |
Hovězí maso zadní průměr | 500 |
Energetická hodnota celkem: 10932 kJ
Bílkoviny (g): 199,
Tuky (g): 106,
Sacharidy (g): 200,
SAFA (g): 64,
Cukry (g): 41,
Vláknina (g): 26,
Sůl (g): 8
Energetická hodnota na 1 porci: 1822 kJ
Bílkoviny (g): 33.2, Tuky (g): 17.7, Sacharidy (g): 33.3, SAFA (g): 10.7, Cukry (g): 6.8, Vláknina (g): 4.3, Sůl (g): 1.3
Postup přípravy
500 g hovězího mletého masa, 400 g krájených loupaných rajčat, bazalka, oregano, 100 g cibule. 40 g másla, 40 g hladké mouky, 400 ml mléka polotučného, Sůl, Pepř, Muškátový květ, balení lasgní 450 g, parmazán 150 g
Komentáře je možné psát až po přihlášení.