TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

žampionové rizoto

Zpět
  • Autor: ANCINKA
  • Doba přípravy (min.): 45
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

2 str. česneku, tymián, sůl, pepř

Energetická hodnota celkem: 7076 kJ

Bílkoviny (g): 65, Tuky (g): 42, Sacharidy (g): 260, SAFA (g): 21, Cukry (g): 18, Vláknina (g): 11, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1769 kJ

Bílkoviny (g): 16.3, Tuky (g): 10.5, Sacharidy (g): 65, SAFA (g): 5.3, Cukry (g): 4.5, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Cibuli necháme zesklovatět na oleji, přidáme nakrájenou cuketu, orestujeme. Přidáme nakrájený česnek , žampiony a šmakouna Promícháme, necháme odpařit vodu , přidáme rýži a podlijeme trochou vody ( můžeme použít vývar). Znovu podléváme až se tekutina odpaří, pomalu vaříme po dobu určenou na vaření rýže. Nakonec vmícháme nastrouhaný parmazán a necháme odpočinout pod pokličkou.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři