- Autor: JarmilaCernakova
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Dochucovadla:
sůl,mletý pepř,nové koření, bobkový list, skořice, nekalorické sladidlo
Energetická hodnota celkem: 2077 kJ
Bílkoviny (g): 30,
Tuky (g): 12,
Sacharidy (g): 64,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 10,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Hovězí maso uvaříme doměkka. Na rozehřátém oleji zpěníme cibulku, zaprášíme ji moukou a za stálého míchání zalijeme hovězím vývarem.Pak přidáme protlak,bobkový list, nové koření, mírně osolíme a necháme důkladně provařit.Provařenou omáčku dochutíme, kdo chce, může přidat špetku skořice, případně sladidlo.Uvařené maso dáme prohřát do omáčky, podáváme s dvěma knedlíky, které můžeme překrojit na poloviny
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.