- Autor: pavla.nadasiova
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Celer bulva | 100 |
Mrkev | 100 |
Vejce celá průměr | 55 |
Jogurt bílý polotučný průměr | 150 |
Citronová šťáva | 1 |
Dochucovadla:
Pepř, sůl, citrón
Energetická hodnota celkem: 1167 kJ
Bílkoviny (g): 16,
Tuky (g): 10,
Sacharidy (g): 30,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 22,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 584 kJ
Bílkoviny (g): 8, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 15, SAFA (g): 2.5, Cukry (g): 11, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Zeleninu nastrouháme, přidáme nakrájené vejce, zamícháme s jogurtem, ochutíme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.