- Autor: Modroocka66
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mrkev | 60 |
Pór | 60 |
Olej olivový | 5 |
Cotagge Jihočeský bílý (Madeta) | 150 |
Žampiony | 100 |
Těstoviny (uvařené) | 100 |
Energetická hodnota celkem: 1748 kJ
Bílkoviny (g): 27,
Tuky (g): 14,
Sacharidy (g): 47,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 13,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 874 kJ
Bílkoviny (g): 13.5, Tuky (g): 7, Sacharidy (g): 23.5, SAFA (g): 4, Cukry (g): 6.5, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Očištěné žampiony a porek nakrájíme a chvilku povaříme v osolené vodě.Těstoviny uvaříme a promícháme s olivovým olejem.Přidáme nahrubo nastrouhanou syrovou mrkev,žampiony a porek promícháme a spojíme sýrem
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.