- Autor: Veverka1987
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Celer řapíkatý | 90 |
Šunka kuřecí průměr | 40 |
krolewski light sýr 17% | 40 |
Jogurt bílý nízkotučný průměr | 130 |
Vejce celá průměr | 104 |
Dochucovadla:
Sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 1593 kJ
Bílkoviny (g): 38,
Tuky (g): 19,
Sacharidy (g): 15,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 12,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 797 kJ
Bílkoviny (g): 19, Tuky (g): 9.5, Sacharidy (g): 7.5, SAFA (g): 2, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Uvaříme dvě vejce. Mezitím si nakrájíme celer, sýr a šunku na drobné kousky. Osolíme a opepříme. Přidáme na jemno nasekané vejce uvařené na tvrdo. A to vše zalijeme bílým jogurtem a zamícháme. Sýr plátkový podle chuti. A místo jogurtu se dá použít majonéza
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.