- Autor: polodana
- Doba přípravy (min.): 180
- Uživatelský recept
- Porce: 9.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Česnek | 20 |
Cibule | 120 |
Mrkev | 150 |
Hovězí maso přední průměr | 650 |
Rajčata | 1000 |
Rajský protlak | 500 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 10 |
Brambory (syrové) | 80 |
Olej olivový | 15 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 10697 kJ
Bílkoviny (g): 145,
Tuky (g): 131,
Sacharidy (g): 205,
SAFA (g): 59,
Cukry (g): 119,
Vláknina (g): 31,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 1189 kJ
Bílkoviny (g): 16.1, Tuky (g): 14.6, Sacharidy (g): 22.8, SAFA (g): 6.6, Cukry (g): 13.2, Vláknina (g): 3.4, Sůl (g): 0.6
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.