- Autor: JarmilaCernakova
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Ravioly italské | 50 |
Shmaky original | 30 |
Citronová šťáva | 9 |
Petržel - nať | 5 |
Eidam 20% | 35 |
Masox (hotový výrobek) | 2 |
Mléko trvanlivé odtučněné (0,5 % tuku) | 150 |
Česnek | 3 |
Cibule | 10 |
Máslo čerstvé | 5 |
Dochucovadla:
Sůl, mletý pepř, petrželka
Energetická hodnota celkem: 1625 kJ
Bílkoviny (g): 26,
Tuky (g): 12,
Sacharidy (g): 42,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 11,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Na tuku zpěníme cibuli a lisovaný česnek, zalijeme mlékem, přidáme strouhaný sýr a za stálého míchání provaříme, v případě potřeby doplníme vývarem z masoxu. Když omáčka zhoustne, přidáme sekanou petrželku, nastrouhané plátky shmaky, ochutíme solí pepřem. Vařené ravioly přelijeme omáčkou a ozdobíme snítkou petrželky
Komentáře je možné psát až po přihlášení.