- Autor: shipka45
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Energetická hodnota celkem: 3980 kJ
Bílkoviny (g): 82,
Tuky (g): 25,
Sacharidy (g): 101,
SAFA (g): 11,
Cukry (g): 78,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 498 kJ
Bílkoviny (g): 10.3, Tuky (g): 3.1, Sacharidy (g): 12.6, SAFA (g): 1.4, Cukry (g): 9.8, Vláknina (g): 1.1, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Goji namočíme do vody aspoň 2.3 hodiny pred pečením. Najskúr upečieme piškotu. Oddelíme žltka a bielka. Najskôr vyšľaháme z bielkov tuhy sneh. V jednej miske zmiešame suché prísady a to pudingový prášok, kakao a prášok do pečiva. V druhej miske vymiešame žĺtky s polovicou stévie sladidlom a potom pridávame postupne suché prísady a bielkový sneh. Cesto vylejeme vyložený papierom na pečenie a vložíme do rúry vyhriatej na 180°C a pečieme cca 30 minút. Medzitým do teplého mlieka cca 60°C pridáme druhú polovicu stévie a želatinu a miešame ju kým sa rozpustí. Potom zmiešame do hladká tvaroh s jogurtom, precedenými goji a rozpustenou želatínou. Piškótu zalejeme tvarohovým krémom, popraškujeme jemne kakaom a dáme stuhnúť do chladničky.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.