- Autor: JarmilaCernakova
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí prsa bez kůže | 120 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 7 |
Bílek | 9 |
Gustin kukuřičný škrob | 3 |
Cibule | 20 |
Pór | 50 |
Paprika žlutá | 70 |
Žampiony | 40 |
Česnek | 5 |
Petržel - nať | 5 |
Sójová omáčka | 3 |
Rýže dlouhozrnná (v suchém stavu) | 40 |
Dochucovadla:
sůl.
Energetická hodnota celkem: 1719 kJ
Bílkoviny (g): 35,
Tuky (g): 8,
Sacharidy (g): 48,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 11,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Maso nakrájíme, osolíme, promícháme s bílkem a se škrobem a necháme půl hodiny odležet v ledničce. V hluboké pánvi rozpálíme tuk, maso osmahneme do zlatova a vyndáme.V pánvi osmahneme cibuli a česnek nakrájené na kostičky, postupně přidáme nakrájený pórek, papriky a žampiony. Pak v mícháme do směsi maso a ochutíme sójovou omáčkou. Necháme krátce povařit. podáváme s rýží.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.