- Autor: JarmilaCernakova
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Jogurt 0,1% - milblu | 50 |
Rohlík celozrnný průměr | 60 |
Salát ledový | 160 |
Rajčata Cherry | 60 |
Sezamová semínka | 3 |
Pažitka | 6 |
Kopr | 7 |
Česnek | 5 |
Citronová šťáva | 18 |
Olej olivový | 3 |
Okurka salátová | 150 |
Tuňák ve šťávě - Vitae dORO | 90 |
Dochucovadla:
sůl, mletý bílý pepř.
Energetická hodnota celkem: 1683 kJ
Bílkoviny (g): 34,
Tuky (g): 7,
Sacharidy (g): 50,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 13,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 3
Postup přípravy
Okurku nakrouháme, pokapeme olejem a citronem. Jogurt osolíme, ochutíme pepřem,lisovaným česnekem a bylinkami. Natrhaný salát, půlená rajčátka a tuňáka přelijeme jogurtovou zálivkou, posypeme sezamovým semínkem a podáváme s celozrnou večkou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.