- Autor: tersuita
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celá průměr | 220 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 100 |
Mouka pšeničná polohrubá | 100 |
Smetana ke šlehání 31% | 400 |
Mandarinky kompotované | 500 |
Puding Crem Ole - v suchém stavu (odhad) | 37 |
Energetická hodnota celkem: 11032 kJ
Bílkoviny (g): 51,
Tuky (g): 147,
Sacharidy (g): 267,
SAFA (g): 92,
Cukry (g): 181,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1103 kJ
Bílkoviny (g): 5.1, Tuky (g): 14.7, Sacharidy (g): 26.7, SAFA (g): 9.2, Cukry (g): 18.1, Vláknina (g): 1.4, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.