- Autor: SPLICHALOVA
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 17.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Smetana na vaření 12% | 250 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 1000 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 500 |
Ocet | 20 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 60 |
Mouka pšeničná hladká | 60 |
Kopr | 50 |
Energetická hodnota celkem: 5308 kJ
Bílkoviny (g): 47,
Tuky (g): 46,
Sacharidy (g): 162,
SAFA (g): 30,
Cukry (g): 118,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 312 kJ
Bílkoviny (g): 2.8, Tuky (g): 2.7, Sacharidy (g): 9.5, SAFA (g): 1.8, Cukry (g): 6.9, Vláknina (g): 0.4, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.