- Autor: Modroocka66
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřová plec | 200 |
Cibule | 50 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 10 |
Hořčice plnotučná průměr | 8 |
Energetická hodnota celkem: 2098 kJ
Bílkoviny (g): 39,
Tuky (g): 36,
Sacharidy (g): 6,
SAFA (g): 13,
Cukry (g): 3,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 1049 kJ
Bílkoviny (g): 19.5, Tuky (g): 18, Sacharidy (g): 3, SAFA (g): 6.5, Cukry (g): 1.5, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
na oleji osmahnem cibuli,přidáme maso osmahnem a zalejeme troškou horké vody.Osolíme ,opepříme,přidáme hořčici a podusíme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.